NaslovnicaVijestiNa izlaznim vratima Uniteda i Romelu Lukaku: Belgijanac se seli u novu...

Na izlaznim vratima Uniteda i Romelu Lukaku: Belgijanac se seli u novu državu!

Predstavnik napadača Manchester Uniteda Romelu Lukaku sugerira da bi Belgijanac mogao biti dio velike čistke na Old Traffordu, koja će se obaviti ovo ljeto. Reprezentativca Belgije “vuče” u neku drugu zemlju.

Romelu Lukaku otkrio

Belgijski napadač Romel Lukac smatra se drugim najtraženijim igračem Manchester Uniteda iza Paula Pogbu, a baš kao i francuski veznjak i belgijski reprezentativac, prema mnogima u majici Crvenih đavola, nije pokazao sve što zna. Njegova tradicionalno slaba forma u utakmicama protiv izravnih suparnika u borbi za Ligu prvaka je nešto što se pod palicom Olea Gunnara Solskjaera neće tolerisati.

Lukakovo ime ranije se nije spominjalo među onima koji će napustiti Old Trafford na ljeto, ali njegov agent Federico Pastorello sugerira da takav scenarij nije nemoguć.

“Zanima ga samo ostatak ovogodišnje sezone, a borba za treće i četvrto mjesto je vrlo napeta i vidjet ćemo što će budućnost donijeti nakon završetka sezone. On igra drugu sezonu u Unitedu i ima još tri godine ugovora. On je netko tko želi testirati život u različitim kulturama i u različitim zemljama. Volio bi igrati u različitim zemljama jer jednoga dana želi objasniti svojoj djeci kako je osvojao trofeje u različitim prvenstvima “, rekao je Pastorello.

“Budućnost je otvorena, ali trenutno nemamo vremena za razgovor o tome”, rekao je on. “Kao dijete volio je Italiju, a pomno prati talijanski nogomet. Danas se svi slažemo da je najbolja Premier liga, ali nekad je bila najbolja Serie A. Tada su mladi igrači sanjali o igranju u Italiji, a naravno da si ih zanimali i Real Madrid i Barcelona, ​​koji mogu privući svakoga.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!