NaslovnicaVijestiNA KORAK OD OTKAZA: Maurizio Sarri kontaktiran od strane talijanskog velikana!

NA KORAK OD OTKAZA: Maurizio Sarri kontaktiran od strane talijanskog velikana!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri u posljednje vrijeme je pod velikim pritiskom na Stamford Bridgeu, nakon što je njegov tim u proteklih nekoliko tjedana pretrpio čak tri poraza.

Roma želi Maurizija Sarrija

Prvo ih je krajem januara savladao Bournemout rezultatom 4-0, nakon čega ih je u derbiju 26. kola na Etihadu osramotio Manchester City rezultatom čak 6-0. Uslijedila je zatim pobjeda protiv Malmoa u šesnaestini finala Europske lige, pa novi poraz protiv Manchester Uniteda u FA Kupu, kada je rezultat glasio 2-0.

Uprkos svemu tome, čelnici kluba još uvijek nisu odlučili uručiti otkaz Sarriju. Ipak, i da se to dogodi, on po svemu sudeći na stolu već ima novu ponudu. Naime, kako izvještava Sky Sports, njega su kontaktirali predstavnici Rome, čijem trenutnom treneru Di Francescu također ne ide baš najbolje.

Što se tiče Sarrija, on je i sam nagovijestio kako ne uspijeva prenijeti svoje taktičke zamisli na igrače, koje u posljednje vrijeme sve češće kritikuje. ‘Plavci’ se trenutno nalaze na šestom mjestu u Premier ligi sa 50 osvojenih bodova, isto kao i petoplasirani Arsenal, dok se na četvrtom mjestu sa bodom više nalazi Manchester United. Navodno, uprava kluba, na čelu sa vlasnikom Abramovičem, mu planira uručiti otkaz nakon što i matematički bude sigurno da ne mogu završiti u top četiri.

Kao njegove zamjene spominju se bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane, te bivši trener Paris Saint-Germaina Laurent Blanc. Ukoliko ne uspije popraviti stanje u svlačionici londonskog tima, povratak u Italiju bi za Sarrija mogla biti vrlo dobra opcija, s obzirom da je njegov način igre i više nego uspješno funkcionisao u Napoliju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!