NaslovnicaVijestiNA LJETO TREBALI DOVESTI ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Messi u posljednjem trenutku...

NA LJETO TREBALI DOVESTI ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Messi u posljednjem trenutku blokirao transfer!

Christian Eriksen je na ljeto htio napustiti Tottenham zbog Barcelone ili Real Madrida – ali Lionel Messi je imao riječ.

NA LJETO TREBALI

Lionel Messi je spriječio Barcelonu da ljetos potpiše Christian Eriksena, prema izvještajima u Španjolskoj.

Eriksen je na ljeto tražio odlazak iz Tottenhama, nakon poraza u Ligi prvaka protiv Liverpoola.

Nizozemac je čeznuo za prelaskom u Barcelonu ili Real Madrid, nakon što je postao jedan od najpoželjnijih plejmejkera u Europi u posljednjih šest godina u Tottenhamu.

A prema El Demarqueu, Barcelona je davala prednost bivšem igraču Ajaxa samo da bi Messi kasnije blokirao taj transfer.

Izvješće kaže da je Predsjednik Real Madrida Florentino Perez pokušavao uvjeriti menadžera Zinedine Zidanea da je Eriksen dovoljna alternativa za Paul Pogbu.

Čelinici Bernabeua su bili spremni pokrenuti transfer, ali Eriksen im je dao do znanja da želi u Barcelonu.

Kažu kako su Spursi razgovarali sa Kataloncima zbog kojih bi Ivan Rakitić i Carles Alena došli u sjeverni London u zamjenu za Eriksena.

Messi je, međutimm navodno stavio veto na taj dogovor, jer vjeruje da je Eriksen u teškim trenucima za Totenham smanjio odgovornost – kvalitet kojeg legendarni Argentinac nije želio na Nou Campu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!