NaslovnicaVijestiNAGOVIJESTIO DA ODLAZI? Evo što je Sarri rekao o mogućem odlasku iz...

NAGOVIJESTIO DA ODLAZI? Evo što je Sarri rekao o mogućem odlasku iz Chelseaja!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri danas je dao zanimljiv intervjuu, u kojem je nagovijestio kako bi zaista mogao stići na klupu Juventusa ovog ljeta.

Sarri priznao da bi mogao preuzeti Juventus

Već nekoliko tjedana talijanski i engleski mediji pišu kako će on napustiti Stamford Bridge nakon nešto manje od 11 mjeseci provedenih u londonskom klubu, a ‘Stara dama’ je navodno odlučila platiti odštetu za njega u iznosu od oko šest miliona eura.

Tamo bi trebao zamijeniti Massimiliana Allegrija, koji je napustio klub na kraju protekle sezone. Unatoč tome što su osvojili Europsku ligu, Sarri je izjavio kako je ovo bila jako teška godina za njega, te priznao kako bi se mogao vratiti u Italiju ukoliko se pojavi prava prilika za to.

Rekao je: “Za nas Italijane, želja za povratkom u domovinu je velika. Uvijek osjećate kako vam nešto nedostaje. Bila je ovo teška godina, počeo sam osjećati nostalgiju za prijateljima i roditeljima koje rijetko viđam.”

On je odbio isključiti povratak u Italiju ovog ljeta, iako je prošlog ljeta u znak poštovanja prema Napoliju odbio preuzeti neki drugi klub iz rodne zemlje. “U mojim godinama, donosim samo profesionalne odluke. Napolitanci znaju koliko ih volim. Odlučio sam napustiti državu prošle godine kako ne bih preuzeo neki drugi talijanski klub. Ovaj posao vas može odvesti na razne smjerove, ali moj odnos sa njima se neće promijeniti. Međutim, što znači biti vjeran? Što učiniti kada vas se klub odluči riješiti? Da li ostajete vjerni ženi od koje ste se razveli?”

Jedan od njegovih omiljenih igrača u timu, Jorginho, priznao je kako mu ne bi najlakše pao odlazak Sarrija u Juventus ovog ljeta. On je rekao: “Sarri je uradio dobar posao u Chelseaju. Bilo je nekih kritika, ali na kraju smo završili treći, osvojili Europsku ligu, te izgubili u još jednom finalu. Mislim da je ovo bila sjajna sezona, i ne bih želio da on ode.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!