NaslovnicaVijestiNAGOVIJESTIO ODLAZAK IZ KLUBA: Zvijezda obrisala sve slike iz Manchester Uniteda sa...

NAGOVIJESTIO ODLAZAK IZ KLUBA: Zvijezda obrisala sve slike iz Manchester Uniteda sa svog Instagram profila!

Mora da je teško biti nogometaš u kojem će svaka stvar koju radite na društvenim medijima vjerojatno postati viralna, ali također na izvrstan način pokazuje svima da želite otići.

NAGOVIJESTIO ODLAZAK

Priče koje nastaju od nekoga kome se ‘sviđa’ određeni post, obično se ispostave besmislicom, ali Angel Gomes je uložio malo truda u to, pa to sugerira da se nešto događa.

Kao što možete vidjeti iz ovog posta na Twitteru, sa svog Instagrama je uklonio sve navode i većinu fotografija iz Manchester Uniteda.

Potpuno je moguće da je želio očistiti svoj profil, ali pogodio je pravi tajming što sugerira drugačije. Prije nekoliko mjeseci Talksport je izvijestio da je Barcelona bila zainteresirana za njega i nema naznaka da je pristao produžiti svoj ugovor u Manchester Unitedu do kraja ove sezone.

Od tada je jedva nastupio u prvoj postavi i nema nikakvih znakova da je potpisan novi ugovor. Ako je Barcelona ili bilo koji drugi tim zainteresiran za njegov potpis, onda mogu stupiti u kontakt sa njim u siječnju zbog potpisivanja pred-ugovora.

U tome možda nema ničega, ali stvaranje prilično javnog nagovještaja poput ovog, samo nekoliko tjedana prije nego što drugi timovi mogu razgovarati sa njim, sugerira da on nešto pokušava forsirati.

To bi također moglo natjerati Uniteda da ispuni njegove zahtjeve i dogovori novi ugovor kako bi ga spriječio u odlasku.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!