NaslovnicaVijestiNajava vikenda u Seriji A: Velika borba za Ligu prvaka!

Najava vikenda u Seriji A: Velika borba za Ligu prvaka!

Serie A je gotovo završena, a na vrhu tabele je nevjerojatna gužva. Čak šest klubova je stisnuto unutar šest bodova i bore se za samo tri mjesta koja vode u Ligu prvaka. Prvo mjesto je već osigurao Napoli, kao i Scudetto.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Međutim, sve oči su sada uprte u međusobne derbije ovih šest klubova u iduća dva dana. Zanimljivo je da će se sve ove utakmice igrati u ranim terminima, a vrijedne su oko stotinjak milijuna eura.

Screenshot_3.png

Izvor: bet365

Ovaj vikend će biti vrlo uzbdljiv za sve navijače talijanskog nogometa, jer se igraju neke od najvažnijih utakmica u sezoni Serije A. Milan i Lazio otvaraju program derbija danas u 15 sati, a nakon njih, Roma i Inter igraju u 18 sati. Sutra u neobičnom terminu u 12:30, Atalanta i Juventus će zaključiti ovaj uzbudljivi vikend nogometa.

Očekuje se da će hrvatski nogometaši, poput Ante Rebića u Milanu, Tome Bašića u Laziju, Marcela Brozovića u Interu te Maria Pašalića u Atalanti, dati svoj doprinos u velikoj borbi za Ligu prvaka u talijanskoj ligi. Svi ovi vrhunski nogometni susreti mogu se pratiti na televizijskom kanalu Arena Sport 4.

AC Milan je favorit za pobjedu protiv Lazija po kvoti 1.83, dok je u drugoj utakmici u Rimu, Inter blagi favorit sa kvotom 2.45 u bet365 kladionici. U nedelju kladionice daju blagu prednost Atalanti pred domaćim navijačima, gdje je koeficijent na njihovu pobjedu protiv Juventusa u ovom trenutku 2.30 u bet365 kladionici.

Ako igrate pobjedu bilo kojeg od ovih timova, bet365 kladionica vam računa okladu automatski dobitnom ako tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat utakmice.

(Koeficijenti 6.5. u 11:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!