NaslovnicaVijestiNajbolji 17-ogodišnjak svijeta idu PSG ili Tottenham za 50 milijuna funti!

Najbolji 17-ogodišnjak svijeta idu PSG ili Tottenham za 50 milijuna funti!

Iako jedan dio javnosti još uvijek nije čuo za igrača zvanog – Ryan Sessegnon, no oni nešto upućeni znaju da je on novi Gareth Bale, da je riječ o najtalentiranijem igraču u Engleskoj, a i jednom od najtalentiranijih igrača svijeta. Sessegnon ima tek 17 godina, a već za njega nude 50 milijuna funti što je skoro 60 milijuna eura…

Ryan Sessegnon je 17-ogodišnji igrač engleskog drugoligaša Fulhama. Riječ je o igraču koji je sezonu krenuo na poziciji lijevog bočnog, no zbog iznimno puno golova i asistencija prebačen je na poziciju krilnog napadača. Ako znate da netko ima tek 17 godina, da igra u drugoj ligi i da prema transfermarktu već vrijedi 25 milijuna eura onda znate o kakvom je igraču riječ.

Prema transfermarktu on vrijedi 25 milijuna eura, a jedan Nacho ili Theo Hernandez koji igraju u Real Madridu vrijede manje od njega onda znate da je ovaj dečko nešto posebno. Dio javnosti u Engleskoj uvjeren je kako Ryan Sessegnon mora ići na Svjetsko prvenstvo bez obzira što je tako mlad i bez obzira što on igra u drugoj ligi.

[su_live_koeficijenti]

Ryan Sessegnon po mnogima je najtalentiraniji igrač svijeta njegovih godina, tu su još samo Kylian Mbappe koji je godinu – dvije straiji ili Vinicius Junior koji je nešto mlađi, ali Sessegnon je Englez, a to mu donosi dodatnu vrijednost jer njihovi su igrači uvijek popraćeni ogromnom pozornošću javnosti.

Sessegnon je ove sezone zabio čak 15 golova iako je veći dio sezone proveo na poziciji lijevog bočnog, a uz to je i asistirao šest golova, a to sve skupa nije ostalo nezamijećeno. Naime, za njegove su usluge zainteresirani mnogi veliki ‘igrači’ poput Liverpoola, Arsenala, Manchester Uniteda, Tottenhama, Real Madrida i PSG-a, ali prema pisanju medija najveći su favoriti za ovaj transfer Tottenham i PSG koji su spremni izdvojiti čak 50 milijuna funti.

[su_bet_builder]

Iako još uvijek relativno nedokazan, ovaj dečko definitivno pokazuje ogroman potencijal, a ostaje vidjeti hoćemo li gledati kako klubovi troši “malo bogatstvo” na igrača koji još uvijek nije zaigrao “ozbiljan nogomet”, on je još uvijek igrač koji nije u potpunosti ‘definiran’, on je uvijek mijenja pozicije, igra u drugog rangu – ali s druge strane, mlad je i trpa kao na traci..

Nevjerojatno zvuči da je sa samo 17 godina Sessegnon dobio čak 4 nagrade nogometnog saveza Engleske, a između ostalog to su nagrada za najboljeg mladog igrača u Engleskoj i nagrada za najboljeg igrača Championshipa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!