NaslovnicaVijestiNajbrži čovjek na svijetu trenirat će sa Borussijom Dortmund

Najbrži čovjek na svijetu trenirat će sa Borussijom Dortmund

Izvršni direktor Borussije iz Dortmunda Hans Hans-Joachim Watzke potvrdio je danas da će devetostruki olimpijski šampion i vjerojatno najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt trenirati s nogometašima te ekipe, ali je odbacio spekulacije da će jamajčanski atletičar potpisati ugovor s klubom.

usainboltnitroathleticslaunchmelbournejidlk_pjw25x-640-x-438

Bolt je nedavno u intervjuu za Guardian rekao da je razgovarao s “nekim ljudima” oko prelaska iz atletike u nogomet.Watzke je rekao da će tridesetogodišnji sprinter trenirati s nogometašima Borussije, među kojima su Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus i Mario Götze.

“Nije šala da će Bolt trenirati s nama u nekom trenutku. Odluka je donesena još ranije. Direktor Pume Bjorn Gulden, koji je i član uprave Borussije Dortmund, rekao mi je prije nekog vremena da ga je Usain pitao da trenira s nama. Odmah sam rekao da to neće biti problem, a ni trener (Tomas Tuhel) nema ništa protiv.”, rekao je Watzke, prenio je Omnisport.

On je dodao da će Bolt trenirati s ekipom kada ne bude imala gust raspored natjecanja.

“Naravno, neće nam se priključiti kada budemo igrali dvije utakmice u tjedan dana, već vjerojatno kada se stvari malo stišaju. Također, i igrači to žele. Ne moramo pričati o ugovoru, ali smo polaskani što Bolt želi trenirati s nama. To je velika čast.”, zaključio je Watzke.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!