NaslovnicaVijestiNajbrži igrač u FIFA 19 tvrdi: Pobijedio bih Usaina Bolta!

Najbrži igrač u FIFA 19 tvrdi: Pobijedio bih Usaina Bolta!

Najbrži igrač u FIFA 19, popularnoj nogometnoj simulaciji EA Sportsa, tvrdi da bi pobijedio čak i Usaina Bolta u sprinterskom okršaju!

najbrži igrač u FIFA 19

Adama Traore, nogometaš Woloverhamptona, ima najveću ocjenu za brzinu u novom izdanju nogometne simulacije FIFA 19, tačnije, dijeli prvo mjesto sa Kylianom Mbappeom, a obojica imaju ocjenu 96, a iza njih su Bale, Douglas Costa, Sane, Aubameyang, Mane…

Krilni nogometaš iz Malija samouvjereno tvrdi da bi u utrci na nogometnom travnjaku bez problema nadmašio legendarnog atletičara Usaina Bolta. Jamajčanin je nedavno započeo nogometnu karijeru i bori se za svoj prvi profesionalni ugovor.

[su_premierleague]

“Jasno je da bi me Bolt pobijedio u utrci na 100 metara na atletskoj stazi. Ali na travi, na 30 metara i s loptom u nogama. Dobivam tu utrku svaki put!”, smatra Traore i pojašnjava:

“Potpuno je drugačije trčati s loptom. Trenirao sam dosta sa sprinterskim stručnjacima i svi se slažu da trčanje s loptom i bez lopte zahtijeva dvije potpuno različite tehnike.”

“Meni su govorili da ne dižem toliko koljena kod sprinta jer nikad neću sprintati 100 metara na utakmici. Obično sprintam 20-30 metara, rijetko kad 50-60. A Bolt trenira da izdrži na 100 metara. I ne mora prilagođavati brzinu svakih 5-6 metara zbog lopte! I kad je osvajao zlata, nije morao voditi loptu istovremeno”, ističe Wolverhamptonov krilni napadač kojemu je jednom prilikom, u utakmici s Aston Villom, izmjereno da je trčao brzinom od 37 kilometara na sat!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!