NaslovnicaVijestiNAJKOMPLETNIJA MOMČAD U PREMIER LIGI: Evo kako će Liverpool izgledati u 2018/19...

NAJKOMPLETNIJA MOMČAD U PREMIER LIGI: Evo kako će Liverpool izgledati u 2018/19 sezoni!

Liverpool nije bio jako aktivan u ovom ljetnom prijelaznom roku. A istina je da ne moraju biti. Jurgen Klopp već ima fantastičnu momčad na Anfieldu, a nakon što su osvojili Ligu prvaka i drugo mjesto u Premier ligi prošle sezone, ne mogu se mnogo poboljšati.

NAJKOMPLETNIJA MOMČAD

Napravio je potpisivanje 17-godišnjeg Seppa van den Berga, koji se uspoređuje sa Virgil van Dijkom.

Liverpool je također spreman za potpisivanje Fulhamovog Harveyja Elliota, najmlađen igrača Premier lige u dobi od 16 godina i 30 dana.

Klopp gradi za budućnost, znajući da su njegovi trneutni igrači sposobni igrati za naslove na svim frontama barem još jednu sezonu.

Što postavlja pitanje: kako će Liverpool izgledati u sljedećoj sezoni?

Široki Brijeg – Kairat Almaty: Najava prvog pretkola Europske lige!

Nije vjerojatno da će se startnih 11 Redsa previše promijeniti od onog koje je prošlog mjeseca pobijedio Tottenhama u finalu Lige prvaka.

Dva igrača koji bi mogli imati veliku prednost su Alex Oxlade-Chamberlain i Joe Gomez, koji su i prije ozljeda imali zajamčenu prvu postavu.

Oxlade-Chamberlain se mogao vratiti u ulogu napadača, dok je Gomez mogao nastaviti partnerstvo sa Van Dijkom.

Klopp sigurno ima mnogo mogućnosti – toliko da Liverpool može izvesti dvije solidne startne postave sa igračima koje trenutno imaju.

PRVA POSTAVA

DRUGA POSTAVA

Liverpool je, kako se izvješćuje, spreman potrošiti samo 20 milijuna funti za novo pojačanje, kako bi imali punu podršku na Salahovoj poziciji, kao i Roberto Firminovoj i Sadio Maneovoj.

Philippe Coutinho, Ousmane Dembele i Nicolas Pepe su povezani sa preseljenjem u Liverpool, ali sve su šanse da se niti jedan od tih trasnfera neće dogoditi.

Čini se da je Klopp sretan sa onim što već ima i teško ga možemo kriviti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!