NaslovnicaVijestiNAJNOVIJE: Chelsea dogovorio ugovor s Barceloninim napadačem Aubameyangom?

NAJNOVIJE: Chelsea dogovorio ugovor s Barceloninim napadačem Aubameyangom?

Chelsea je navodno dogovorio ugovor s napadačem Pierreom Emerickom Aubameyangom iz Barcelone. Naširoko se izvještava da je londonski klub dogovorio naknadu od 18 milijuna funti za reprezentativca Gabona i da je prelazak na Stamford Bridge sve bliži.

Aubameyang se Barceloni pridružio u siječnju nakon što mu je menadžer Arsenala Mikel Arteta oduzeo kapetansku dužnost.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Otkako je prešao na Camp Nou, Aubameyang je upisao ukupno 24 nastupa i postigao 13 golova za katalonski klub. Međutim, čini se da je njegovo vrijeme s gigantima La Lige pri kraju, djelomično zahvaljujući potpisivanju ugovora s Robertom Lewandowskim iz Bayern Münchena.

Kao rezultat toga, Aubameyangove mogućnosti su ozbiljno ograničene, što on nije spreman prihvatiti.

Klub sa Stamford Bridgea cijelo je ljeto tražio napadača nakon odlazaka Romelua Lukakua u milanski Inter i Tima Wernera u Leipzig. Prema Gerardu Romeru, Aubameyang je slikan u zračnoj luci dok je također izvjestio da je napadačev prelazak u Chelsea blizu.

Razgovori između dvije strane traju već nekoliko tjedana i čini se da je dogovor postignut.

Tuchel je ranije ovog mjeseca govorio o Aubameyangu.

“Ovo je potpuno odvojeno od svega što se sada događa, ali uživao sam radeći s Aubom dok sam bio u Dortmundu. Neki igrači ostaju vaši igrači jer ste bili jako, jako bliski, a Auba je jedan od tih igrača. Uvijek je postojala ta bliska veza, u Dortmundu nikada nije bilo problema.”

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!