NaslovnicaVijestiNajveći klub na svijetu? Igrači Bayerna bez prigovora pristali na drugo smanjenje...

Najveći klub na svijetu? Igrači Bayerna bez prigovora pristali na drugo smanjenje plaća!

Predsjednik minhenskog Bayerna Herbert Hainer otkrio je kako su igrači prvoligaša pristali na smanjenje plaća do kraja ove sezone zbog krize prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Igrači Bayerna iz Münchena uhvatili su top formu odmah nakon nastavka sezone u Bundesligi i učvrstili svoje vodstvo na vrhu tabele gdje trenutno imaju prednost od deset bodova u odnosu na Dortmund.

Transfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, Juve postavio nove zahtijeve za transfer Pjanića, Camavinga od naredne sezone u Španiji

Bayern žuri prema novom, osmom uzastopnom naslovu, a istodobno su igrači pokazali veliko razumijevanje trenutne financijske situacije u klubu, jer su se složili da će drugi put smanjiti plaće do kraja sezone, izjavio je predsjednik Herbert Hainer.

U prvom valu pregovora igrači su pristali na 20-postotno smanjenje plaća, ali Hainer nije želio otkriti iznos drugog smanjenja. Navodno su i drigu puta plate smanjene za 20 posto što znači da igrači zarađuju skoro duplo manje nego prije nekoliko mjeseci.

“Izuzetno smo ponosni na to jer igrači razumiju trenutnu situaciju jer su se još jednom složili s smanjenjem plaća za ostatak ove sezone”, rekao je Hainer za Bild.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!