NaslovnicaVijestiNAKLON DO PODA LEGENDO! Nećete vjerovati kakav UGOVOR je POTPISAO kapiten Rome...

NAKLON DO PODA LEGENDO! Nećete vjerovati kakav UGOVOR je POTPISAO kapiten Rome sa voljenim klubom!

Danas smo se već navikli na to kako se nogometaši bahato i raskošno razbacuju sa novcem koji im u džep stiže zbog basnoslovnih ugovora koje imaju postpisane sa klubovima širom Svijeta. Ono što je uradio De Rossi je primjer skromnosti, kada uzmemo u obzir ostale nogometaše.

Sve je više transfera i ugovora sa kojima mnogi – ne samo nogometaši – zarađuju ogromne svote novca.

Ovaj slučaj, međutim, je nešto posebno u tom svijetu. Daniele de Rossi, kapetan Rome, odlučio je ostati u vječnom gradu. 35-godišnjem veznjaku inače ugovor istječe sljedeće godine a kako je izvijestio Sport Mediaset, de Rossi je sada postigao usmeni dogovor s vodećim ljudima kluba, prema kojem je pristao ostati još jednu sezonu u klubu kada će i završiti karijeru.

>> DAO SVOJE MIŠLJENJE: Rooney otkrio koliko će Juventus biti uspješan sa Ronaldom ove sezone!

No, za razliku od mnogih koji žele izvući što više novca u zadnjim trzajima karijere, kapetan Rome ostao je skroman!

[su_bet365_100bonus]

Prema novom ugovoru zaradit će pola iznosa od onog kojeg sada zarađuje! Ipak za nas je to puno novaca, riječ je o milijun i pol eura, ali to je mnogo manje od iznosa koji su danas aktualni. Malo je onih koji bi pristali na smanjenje svoje plaće, nema ih mnogo, ako uopšte i postoje.

Uz to, ponovno je pokazao lojalnost klubu, u kojem je od svoje 7 godine, a za prvi time je odigrao gotovo 600 utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!