NaslovnicaVijestiNakon 10 godina istrage: Bivša supruga legendarnog talijanskog igrača osuđena na 7...

Nakon 10 godina istrage: Bivša supruga legendarnog talijanskog igrača osuđena na 7 godina zatvora

Bivša supruga legendarnog talijanskog nogometaša Danielea De Rossija, Tamara Pisnoli osuđena je na sedam godina i dva mjeseca zatvora zbog pljačke, otmice, ranjavanja i pokušaja iznude.

Zajedno s njom osuđeni su Francesco Camilletti i Francesco Milano. Događaji za koje je De Rossijeva bivša supruga osuđena datiraju iz 2013. godine. U to vrijeme bivši nogometaš Rome već je bio razveden i zaručen sa sadašnjom suprugom Sarom Felberbaum.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tamara Pisnoli je zajedno s drugim ljudima uložila u kupnju licence za fotonaponski sustav, s tvrtkom biznismena Antonela Iefija. Investicija je bila vrijedna 80 tisuća eura, no Pinsoli je kasnije odlučila napustiti posao zahtijevajući povrat gotovo dvostruko većeg iznosa od uloženog.

Iefi nije imao namjeru platiti Tamari Pisnoli taj iznos, pa je napadnut i odveden u njezin stan. Pisnoli mu je u tom trenutku zaprijetila rekavši da joj malo treba da ubije nekoga za 10 tisuća eura, da bi ga potom pretukla uz pomoć još jedne osobe. Nakon što je pušten, Ieffi je slučaj prijavio policiji, što je dovelo do istrage protiv De Rossijeve bivše supruge i još tri osobe.

Verzija Tamare Pisnoli potpuno je drugačija, jer ona tvrdi da je ona ta koja je prevarena, te da se u tom periodu družila s pogrešnim ljudima. Pisnoli tvrdi da nije otela Ieffija, već da ga je pozvala u svoju kuću kako bi pronašli rješenje te da nikome nije rekla da ga tuče. Najavila je i žalbu, te se nada da će slučaj biti u potpunosti riješen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!