NaslovnicaVijestiNakon 33 godine Napoliju donio titulu Serie A, ali sada se oprašta...

Nakon 33 godine Napoliju donio titulu Serie A, ali sada se oprašta od kluba

Vlasnik kluba je objavio da trener Napolija, Luciano Spalletti, neće biti na čelu novopečenog talijanskog prvaka sljedeće sezone jer je izrazio želju za godinu dana stanke.

Nakon što je odveo Napoli do prvog naslova talijanskog prvaka od 1990. godine, Spallettijeva budućnost u klubu bila je predmet spekulacija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Spalletti je bio stvarno sjajan trener, on je slobodan čovjek, dao je puno, zahvaljujem mu i sada je ispravno da radi što želi”, rekao je vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis.

Spalletti je izrazio želju da uzme godinu dana odmora, rekao je De Laurentiis, dodajući da se neće protiviti tom zahtjevu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!