NaslovnicaVijestiNAKON BARCELONE I REAL MADRID SADA POSLAO SVOJU FINALNU PONUDU ZA NEYMARA:...

NAKON BARCELONE I REAL MADRID SADA POSLAO SVOJU FINALNU PONUDU ZA NEYMARA: Nude dva igrača + 120 milijuna eura!

Dio zabave oko čitave Neymarove sage ovog ljeta jeste taj što ne znamo što je istina, a što se čini apsolutnom glupošću. Ova je priča jedna od onih za koju biste mogli tvrditi da bi mogla imati smisla, ali ostaje se za vidjeti hoće li transfer zaista proći.

NAKON BARCELONE

Prema pisanju srbijanskog Žurnala, Real Madrid je blizu dogovora o vraćanju Neymara iz PSG-a u Španjolsku. Izvještavaju kako će dogovor koštati Reala 120 milijuna plus Keylor Navas i novo pojačanje Luka Jović.

Slučaj oko Luke Jovića stvarno je čudan. BBC je izvijestio da je ovo gljeta potpisan za naknadu od 50 milijuna funti, ali počinje da izgleda da mu Zidane ne vjeruje. Srbin je imao lošu predsezonu i navodno je Zidane odlučio da ga ne želi.

PSG-u je potreban vratar nakon što se Buffon vratio u Juventus, pa će Keylor Navas također biti dobrodošao u Pariz.

Hoće li PSG smatrati cijelokupni paket prihvatljiv tek treba vidjeti, no vrijeme i mogućnosti se istječu ako žele da Neymar ode u ovom ljetnom prijelaznom roku.

Edinson Cavani također je stariji pa bi Jović mogao biti sjajna zamjena za njega. Vrijedno je pratiti ovo tijekom sljedećeg tjedna, jer nije još mnogo ostalo do kraja prijelaznog roka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!