NaslovnicaVijestiNakon Gerrarda i Frank Lampard se okreće menadžmentu: Evo koji bi klub...

Nakon Gerrarda i Frank Lampard se okreće menadžmentu: Evo koji bi klub mogao voditi bivši igrač Chelseaja

Frank Lampard se izjasnio spreman za prelazak u menadžement kada se pojavi prava prilika. Bivši veznjak Engleske je radio iza scene kako bi dovršio svoje trenerske kvalifikacije u starom klubu Chelseaju, probližavajući se prvim poslovima u menadžmentu.

Nakon Gerrarda

Lampard očekuje da će još igrača iz njegove generacije krenuti u menadžment i potaknuo je Steven Gerrarda da ostvari svoje ambicije.

DOk Gerrard zatvara kormilo u Rangersima, Lampard je nedavno bio povezivan sa Ipswichom i priznao je da se sve više približava ulozi trenera.

“Pa trenutačno radim bedževe za trening. Proveo sam dosta vremena u Chelseaju ove godine, gdje sam sticao sate iskustva,” rekao je Lampard za Association Sport.

“Već sam uspio dobiti A licencu za treniranje. Pa da, s pravom prilikom i pravim vremenom za mene, stvarno bi volio da to radim.”

“Zato što želite da date nešto zauzvrat, pokazati da mogu pomoći i pokušati razviti igrače i pomoći im taktički i vidjeti da li bi mogao biti dobar menadžer.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Mislim da će Steven Gerrard uspjeti.”

“Već dugo poznajem Stevena, on je ozbiljan mislioc. Sad radim s njim, a njegova analiza i opseg znanja o igri je ogroman.”

“Bit će velika akvizicija za bilo koji klub koji preuzme. To je dobro za njega. To je ono što želi i mislim da će biti jako dobar u tome.”

“FA sada radi mnogo bliže sa bivšim igra

ne kada pomoć nije bila tamo i igrači su otišli iz igre. Ali sada mislim da pokušavaju pomoći igračima da idu pravo na to školovanje i dobivanje bedževa za trenera.”

Lampard je odigrao 106 utakmica za Englesku reprezentaciju između 1999 do 2014. godine, a zatim se povukao u 2016. godini nakon što je igrao za New York City.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

39-godišnjak smatra da je tranzicija od igrača do menadžera teža nego što mnogi shvataju.

“Ako je Steven Gerrard povezan sa poslom, ljudi odmah kažu treba mu iskustva, ali on mora negdje dobiti to iskustvo”, rekao je Lamprad.

“Mnogo sam naučio iz dana u dan na trening terenu sa Chelseajem ove godine.”

“To je sjajan način za iskustvo. Steven je to radio u Liverpoolovoj akademiji i bio je vrlo pametan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!