NaslovnicaVijestiNakon ispadanja sa Copa Americe: U Kolumbiji se ponavlja slična situacija kao...

Nakon ispadanja sa Copa Americe: U Kolumbiji se ponavlja slična situacija kao kada je nakon promašenog penala ubijen Andres Escobar!

Kolumbijski reprezentativac koji je promašio odlučujući penal na četvrtfinalnoj utakmici Copa Americe, primio je prijetnje koje podsjećaju na one kakve je dobio tragaično preminuli Andres Escobar nakon Mundijala u Americi 1994. godine.

U Kolumbiji igranje nogometa može biti opasno po život, a svaki nagovještaj da nogometaš može životom platiti zbog igre na terenu, vraća sjećanje na tragičnu smrt defanzivca Andresa Escobara i Mundijal 1994 godine kada je zbog promašenog penala protvi Sjedinjenih Američkih Država platio životom.

ZAHA DOLAZI, AUBAMEYANG ODLAZI; Arsenal dovodi pet novih pojačanja – evo kako će ekipa izgledati u 2019/20 sezoni!

Nesretni Escobar je napadnut od strane ubojica koji su ga pokosili rafalima iz automatskih pušaka, a danas slične trenutke u svojoj karijeri doživljava kolumbijski reprezentativac koji je propustio odlučujući penal u četvrtfinalu Copa Americe protiv Čilea.

Kolumbijski reprezentativac William Tesillo otkrio je kolumbijskim medijima da je dobio prijetnje smrću zbog propuštenog penala.

“Pisali su mojoj ženi, koja je objavila njihovo pismo a zatim su i meni pisali”, rekao je 29-godišnji nogometaš kolumbijskim novinarima. U sve se uključio i njegov otac koji je poručio napadačima da dobro razmisle što zapravo rade.

“Nadam se da razumiju nogomet, to je samo igra. Ali znamo šta se dešavalo u prošlosti tako da smo u stanju opreza”, rekao je otac nogometaša.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!