NaslovnicaVijestiNAKON MINAMINOA - LIVERPOOL DOGOVORIO JOŠ JEDAN TRANSFER: Održali pregovore za zvijezdu...

NAKON MINAMINOA – LIVERPOOL DOGOVORIO JOŠ JEDAN TRANSFER: Održali pregovore za zvijezdu od 130 milijuna eura!

Liverpool je razgovarao o mogućem transferu za krilnog napadača Bayer Leverkusena Kai Havertza, navodi se u izvještajima, nakon što su tek potpisali Minaminoa iz Salzburga.

NAKON MINAMINOA

Havertz, koji je postao najmlađi igrač Bundeslige koji je odigrao 50 nastupa prošle godine, i postigao 20 golova, a do sada je ove sezone u 13 utakmica postigao tri gola i asistenciju.

Dvadesetogodišnjak je također postigao svoj prvi pogodak za Njemačku u prijateljskom remiju od 2-2 s Argentinom u listopadu, a njegova impresivna forma ga je povezala i s Liverpoolom i Manchester Unitedom.

Smatralo se da će Man Utd napraviti potez za Havertz, s obzirom da je mladi igrač Bayera Ole Gunnar Solskjaerova “meta broj jedan u siječnju”.

Manchester City, Bayern München, Real Madrid i Barcelona također su povezani s transferom njemačkog internacionalca.

SportBild je krajem studenog rekao kako atmosfera u Liverpoolu ‘očarava’ Havertza, dok je prisustvo Jurgena Kloppa na Anfieldu dalo prednost Redsima u utrci za njegov potpis.

A sada Bild tvrdi da je Liverpool vodio “konkretne razgovore” s Havertzom i njegovim zastupnikom.

Havertz, čiji ugovor istječe 2021. godine, zapovijedat će naknadu u iznosu od oko 130 milijuna eura ako Leverkusen mogne nagovoriti Liverpoola ili neki drugi klub da plati njihove velike zahtjeve za plaću.

Međutim, Sky Sports je u srijedu rekao da Havertz ‘uživa u Leverkusenu’ i ne žuri u odlazak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!