NaslovnicaVijestiNakon neuspjelog sastanka sa Bayernom: Manuel Neuer na korak od prelaska u...

Nakon neuspjelog sastanka sa Bayernom: Manuel Neuer na korak od prelaska u Preimer ligu!

Veliki problem za Manuel Neuera se pojavio jučer kada je održao sastanak sa čelnim ljudima iz Bayerna, međutim, on je sobu za sastanke napustio samo nakon nekoliko minuta.

Nakon neuspjelog sastanka

Naime, izgleda da se odnos Bayerna i Manuel Neuera pogoršao, nakon što njemački Bild piše kako će 33-godišnji vratar napustiti klub, te otići u London, točnije Chelsea koji je vrlo zainteresiran.

Navodno se prema Bildu, Neuer nije mogao dogovoriti oko novog ugovora sa Bayernom. Naime, njegov ugovor ističe 2021. godine i htio ga je produžiti na nekoliko godina više, međutim, čelnici Bayerna se nisu složili.

No, to bi moglo imati smisla, jer je Bayern navodno dogovorio transfer vratara iz Schalkea Alexandra Nublea koji će doći u Bayern po isteku ugovora.

On bi trebao biti zamjena za trenutnog kapetana i legendu kluba Manuel Neuera. Njemački Bild inače dosta ovih transfera i pogodi, tako da ćemo im vjerovati na riječ za sada. Vidjet ćemo kako će se ovo odvijati nakon što prođe ova pandemija koronavirusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!