NaslovnicaVijestiNAKON POBJEDE PROTIV LIVERPOOLA: Evo kako je Jose Mourinho nazvao Messija!

NAKON POBJEDE PROTIV LIVERPOOLA: Evo kako je Jose Mourinho nazvao Messija!

Jose Mourinho nikada nije imao privilegiju trenirati Lionel Messija tijekom svoje slavne menadžerske karijere.

NAKON POBJEDE

Međutim, suočio se sa teškim zadatkom da pokuša zaustaviti argentinskog genija u više navrata tijekom godina.

Prvi put je to bilo u Ligi prvaka tijekom sezone 2005/06, kada je Messi još uvijek bio tinejdžer.

Bio je fantastičan na Stamford Bridgeu, ali je razljutio Mourinha zbog njegove uloge u kontraverznom crvenom kartonu Asiera del Horna.

“Kako kažete varanje na katalonskom?”, rekao je portugalski trener, prema BBC SPortu u veljači 2006. godine.

“Može li Messi biti suspendiran zbog glume? Barcelona je kulturni grad sa mnogim velikim kazalištima i ovaj dječak je jako dobro naučio. Naučio je glumu.”

Messi je odgovorio novinarima: “Ja ne radim u kazalištima.”

“Ne pridodajem nikakvu važnost tome, jer znamo kakav je on, da voli govoriti, voli govoriti stvari i zagrijavati atmosferu.”

Odnos između ovog dvojca je postao još hladniji tijekom Mourinhovog trogodišnjeg boravka u Real Madridu između 2010. i 2013. godine.

Međutim, od tada se nisu toliko viđali, a čini se da je Mourinho sada punopravni član kluba navijača Messija.

Analizirajući polufinalnu utakmmicu Lige prvaka u srijedu navečer između Barcelone i Liverpoola Mourinho je poisao Barcinu superzvijezdu kao ‘Boga nogometa’, nakon njegovog drugog gola.

LIVERPOOL – BARCELONA

//www.youtube.com/watch?v=HOIdhc_wHTw

“Liverpool je bio hrabar u tom pristupu”, rekao je Mourinho za Russia danas. “Ne mislim da je u proteklih 20 godina bilo koja ekipa pobijedila Barcelonu u posjedu lopte u Ligi prvaka na Nou Campu.”

“Bog nogometa učinio je to potpuno drugačije. Naravno, Barcelona ima dobar tim, fenomenalne igrače, ali taj igrač je apsolutno nevjerojatan.”

Velike pohvale od Mourinha, koji ne može ni zamisliti kakvi će katalonski divovi biti kada Messi konačno ode u mirovinu.

“Liverpool zaslužuje mnogo više od poraza, ali u posljednja dva ugla igre, moglo je biti čak 4-0 ili 5-0, jer je igra bila slomljena i onda se nisu mogli nositi sa tim. Pitanje je kakva će Barcelona biti kada Messi odluči reći zbogom,” dodao je.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!