NaslovnicaVijestiNakon pokrenute istrage: Chelsea bi se mogao suočiti s oduzimanjem bodova i...

Nakon pokrenute istrage: Chelsea bi se mogao suočiti s oduzimanjem bodova i novčanom kaznom

Vodstvo engleske Premier lige provodi istraživanje nad Chelseajem zbog financijskih nepravilnosti koje su se dogodile dok je vlasnik kluba bio Roman Abramovič. Ukoliko se utvrdi odgovornost, klub bi mogao biti oštro kažnjen.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prošlog srpnja Chelsea je već kažnjen s 10 milijuna eura zbog “iznošenja nepotpunih financijskih informacija” između 2012. i 2019. godine.

Todd Boehly, koji je kupio Chelsea 2022., ranije je optužio UEFA-u i čelnike lige za nedosljednosti u izvješćima.

Ovaj put istraga se odnosi na isplate milijuna eura offshore kompanijama (ne plaćaju porez na dobit izvan matične zemlje) tijekom Abramovičeva mandata (2003.-2022.). Ako istraga utvrdi da je Chelsea kriv za kršenje pravila, sankcije bi mogle varirati od novčanih kazni do oduzimanja bodova.

Plavci ​​u novu sezonu kreću već u nedjelju kada će u velikom derbiju dočekati Liverpool.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!