NaslovnicaVijestiNAKON PORAZA OD ATLETICO MADRIDA: Barcelona se sastala sa novim potencijalnim menadžerom!

NAKON PORAZA OD ATLETICO MADRIDA: Barcelona se sastala sa novim potencijalnim menadžerom!

Nismo vidjeli mnogo nagađanja o budućnosti Ernesta Valverdea u Barceloni u posljednje vrijeme, pa je izgledalo kao da bi mogao biti siguran barem do kraja ove sezone.

NAKON PORAZA

Isto tako, ništa ne sugerira da on ima dugoročnu budućnost u klubu, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako je klub reagirao na sljedeći poraz koji uslijedi.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Čini se da odgovor na to nije baš dobro prošao. Barca je izgubila prednost kako bi primila dva kasna gola i dopustila Atleticu da se plasira u finale Super kupa u susret Real Madridu.

Super kup je premješten u Saudijsku Arabiju i proširio se ove sezone, a cinično možete pretpostaviti da je španjolski FA trljao ruke zbog mogućnosti da se finale igra između Reala i Barce u inozemstvu, ali taj rezultat ga je upropastio.

Često se čini da natjecanje ima mali značaj, ali zanimljivo je primijetiti da su se čelnici Barce sastali s Xavijem odmah nakon utakmice, a objavljeno je da je trebalo razgovarati o njemu kako bi mogao potencijalno preuzeti tim:

Forbes je također izvijestio da je na ovom sastanku trebalo razgovarati o menadžerovom poslu, pa izgleda da u tome ima neke istine.

Xavi je legenda u klubu i usporedbe s Pepom Guardiolom postoje s obzirom na njihov status, pa čak i položaj na kojem su igrali na terenu, ali njegovo je jedino iskustvo upravljanja Al-Saddom u Kataru, tako da je teško procijeniti koliko bi bio uspješan.

Ništa još nije zvanično, ali čini se da bi Valverde trebao planirati raditi negdje drugdje od sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!