NaslovnicaVijestiNAKON SAMO TRI MJESECA: Maurizio Sarri ušao u povijest nakon današnje pobjede...

NAKON SAMO TRI MJESECA: Maurizio Sarri ušao u povijest nakon današnje pobjede Chelseaja protiv Burnleya!

Chelsea je danas ubjedljivo slavio u 10. kolu Premier lige na gostovanju kod Burnleya rezultatom 4-0, te tako stigao do sedme pobjede i 24. osvojenog boda u novoj sezoni.

Sarri ušao u povijest Chelseaja

‘Plavci’ su poveli u 22. minuti, kadaj e gol na asistenciju Rossa Barkleya postigao Alvaro Morata. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme, da bi u 57. minuti u nastavku na 2-0 povećao Ross Barkley, koji je asistirao i kod trećeg gola, koji je postigao Willian samo pet minuta kasnije. Gol za konačnih 4-0 u sudijskoj nadoknadi je postigao Ruben Loftus-Cheek.

[su_bet365_koeficijenti]

Chelsea je sa ova tri boda, barem privremeno, stigao do drugog mjesta na tabeli, te ima dva boda manje od vodećeg Liverpoola, te bod više od Manchester Cityja, koji još nije odigrao svoju utakmicu desetog kola. Trener londonskog tima Maurizio Sarri, koji je proteklog ljeta na Stamford Bridgeu zamijenio svog sunarodnjaka Antonija Contea, ušao je u klupsku povijest ovom pobjedom, s obzirom da je postao prvi trener u povijesti ‘Plavaca’ koji je ostao neporažen u prvih deset utakmica u Premier ligi otkako vodi klub. Pored toga, također su neporaženi u prve tri utakmice grupne faze Europske lige, a također su prošli i u četvrtu rundu Carabao kupa nakon pobjede protiv Liverpoola u prošlom kolu.

U intervjuu nakon utakmice, igrač utakmice Ross Barkley je rekao: “Danas smo bili fenomenalni. Napredujemo iz dana u dan, uhvatili smo ritam i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Vjerujem kako možemo ostati u utrci za titulu.” Pred timom Maurizija Sarrija je utakmica Carabao kupa u srijedu protiv Derby Countyja, koji sa klupe predvodi njihova legenda Frank Lampard. Nakon toga ih očekuje susret 11. kola Premier lige protiv Crystal Palacea sljedećeg vikenda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!