NaslovnicaVijestiNakon što su im smanjili plate za 70%: Odbor Barcelone smanjuje i...

Nakon što su im smanjili plate za 70%: Odbor Barcelone smanjuje i dalje – još moraju pronaći 200 milijuna uštede!

Naučili smo puno o nekim klubovima tijekom trenutne karantene, a postalo je jasno da Barcelona finansijski nije u dobrom stanju.

Odbor Barcelone smanjuje

Oni su tražili od svojih igrača da smanje plaće, što je dovelo do teške atmosfere u klubu, prije nego što je Talksport prije nekoliko tjedana izvijestio da će igrači prihvatiti smanjenje od 70%.

Sve to nije bila dobra vijest, jer je Lionel Messi kritizirao odbor kluba zbog načina na koji su postupali i pokušali izvršiti pritisak na igrače.

Još nije jasno jesu li se odnosi poboljšali od tada, ali mogli bi se naći u još jednom sukobu, nakon što se pojavilo zabrinjavajuće izvješće ESPN-a.

Oni pokazuju da će Barca morati da pronađe još 200 milijuna eura uštede, a to bi moglo značiti da će igrači morati još jednom nevoljno smanjiti plaću.

Citiraju bivšeg potpredsjednika Amilija Rousauda sa svojim pogledima na situaciju, a zanimljivo je vidjeti kako on pokušava ublažiti napetosti sa igračima.

“Prijedlogu kluba nedostajala je ambicija s obzirom na ekonomske probleme sa kojima će se morati suočiti.”

“Nemam kritike prema igračima. Učinili su ono što se od njih tražilo i više, s dodatnim doprinosom da nadoknade plaće ostalih zaposlenika kluba.”

“Ali od mene je, što se mene tiče, postavljeno pitanje da nije dovoljno za pokriće deficita prihoda koje ćemo imati.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!