NaslovnicaVijestiNakon što je službeno objavljeno da će Messi igrati za Inter Miami,...

Nakon što je službeno objavljeno da će Messi igrati za Inter Miami, za nekoliko sati stekli nevjerojatnu popularnost na Instagramu

Kada je objavljeno da će slavni nogometaš Lionel Messi igrati za američki klub Inter Miami u idućoj sezoni, ovaj klub je dobio milijune novih fanova na društvenim mrežama.

Usprkos ponudama iz Barcelone i Saudijske Arabije, Lionel Messi je donio odluku da napusti Europu, ali je iznenadio sve svojim izborom. Umjesto saudijskih milijuna, odlučio se za američke.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tako je i Inter Miami u roku od samo 12-13 sati od potpisivanja ugovora, dobio četiri milijuna novih pratitelja na društvenim mrežama. Sinoć su imali milijun, a sada već preko pet milijuna.

Bez ikakve sumnje, popularnost Floridskog kluba će rasti u budućnosti, dok bi njihov tim trebao biti dodatno ojačan dolaskom nekoliko zvijezda europskog nogometa koje su spomenute kao moguća pojačanja Miamiju.

Uz Messija će biti potrebno dodatno jačanje momčadi s obzirom da su na posljednjem mjestu Istočne konferencije MLS-a s nizom od pet uzastopnih poraza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!