NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE TRANSFER U TOTTENHAM PROPAO: Argentinac iz Atletico Madrida prelazi...

NAKON ŠTO JE TRANSFER U TOTTENHAM PROPAO: Argentinac iz Atletico Madrida prelazi u AC Milan!

Unatoč tome što nije završio u top 4 od 2013. godine, Milan se i dalje smatra jednim od divova talijanskog nogometa. Prema izvješćima, mogli bi potpisati Angel Correu.

TRANSFER U TOTTENHAM

U izvješću se navodi da bi klub iz Milana mogao biti postavljen za potpisivanje Argentinca za oko 55 milijuna eura. Football Italija je također izvijestila da bi dogovor za Correu mogao biti blizu.

Oni očajnički žele pronaći igrače kako bi pomogli Krzysztofu Piateku, a Correa bi mogao pružiti rješenje.

Correa i Lucas Paqueta bi mogli stvarati šanse za Piateka i to zaista zvuči primamljivo i moglo bi biti dovoljno da se bivši prvaci gurnu prema utrci za naslov.

Arngentinski internacionalac je također bio povezan sa Tottenhamom kao dio dogovora za Kieran Trippiera, no sada se čini da će se preseliti u Italiju.

Mogao bi biti zanimljiv potpis za Spurse i oslobodio bi Lucasa Mouru koji bi igrao naprijed kada god Harry Kane bude nedostajao.

Correa se preselio u Madrid 2014. godine i odigrao je 130 utakmica za momčad Diega Simeonea. On je još uvijek vrlo mlad, ima samo 24 godine, ali će vjerojatno biti iza Alvara Morate, Joao Felixa, Diego Coste i Thomasa Lemara u borbi za napadačke pozicije ove sezone.

On je više kreativni igrač, ali je sposoban igrati svugdje u napadu, na sredini terena ili na krilnim pozicijma, što bi ga učinilo svestranim igračem za Milan.

Ako bi u Italiji pronašao formu, možda bi mogao ponovo zaigrati za Argentinu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!