NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO SU ODBILI PONUDU: Chelsea ponovo spreman za pregovore - odredili...

NAKON ŠTO SU ODBILI PONUDU: Chelsea ponovo spreman za pregovore – odredili cijenu za Hazarda!

Nakon što su odbili ponudu, Chelsea ponovo spreman za pregovore – odredili cijenu za Hazarda! Chelsea je, kako se izvješćuje, ostavio otvorena vrata za daljnje razgovore o transferu Eden Hazarda u Real Madrid nakon što su odbili ponudu španjolskih divova.

NAKON ŠTO SU

Plavci će sigurno izgubiti Hazarda prije ili kasnije, jer ulazi u posljednju godinu svog ugovora na Stamford Brdigeu, a čini se da će im biti teže i teže boriti se protiv interesa iz Real Madrida.

Čini se, dakle, da se uopće ne bore protiv toga, tvrdi belgijski HLN, iako je Chelsea odbio prvu ponudu od Real Madrida, ostaju i dalje otvoreni za pregovore.

U izvješću se objašnjava da je CFC postavio traženu cijenu od oko 98 milijuna funti za Hazarda, što se čini razumnim iznosom za igrača koji bi mogao napustiti klub u slobodnom transferu na kraju sljedeće sezone.

28-godišnjak je dao klubu svjetsku klasu i mogao bi mu oprostiti što traži konačni veliki transfer prije kraja karijere, jer će sigurno željeti osvojtii više velikih nagrada.

Hazard se pridružio Chelseaju iz Lillea kada su 2012. godine osvojili Ligu prvaka, ali sada se ne natječu za to natjecanje svake sezone.

Madrid je u međuvremenu osvojio četiri od pet posljednjih finala, a sada ima i serijskog pobjednika Zinedine Zidanea kao menadžera nakon što je napustio taj isti posao prije deset mjeseci.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!