NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO SU OSVOJILI LIGU PRVAKA: Loris Karius poslao srceparajuću poruku Liverpoolu

NAKON ŠTO SU OSVOJILI LIGU PRVAKA: Loris Karius poslao srceparajuću poruku Liverpoolu

Loris Karius je poslao poruku svojim bivšim suigračima nakon što je Liverpool u subotu navečer osvojio šestu Ligu prvaka sa pobjedom protiv Tottenhama (2-0).

Loris Karius poslao

Redsi su prošle godine u Kijevu izgubili od Real Madrida, da bi samo nakon 12 mjeseci ponovo došli u isto finale i osvojili ga sa pobjedom protiv rivala iz Premier lige Tottenhama.

Pobjeda Real Madrida protiv Liverpoola će ostati zauvijek zapamćena zbog katastrofalne uloge koju je Karius morao odigrati u porazu, jer je poklonio dva gola La Ligaškim divovima.

Karius je nosio ožiljke tog poraza u predsezoni i napravio niz pogrešaka dok se Liverpool pripremao za sezonu 2018/19.

[FINALE DOIGRAVANJA ZA 1.HNL] Istra – Šibenik

Jurgen Klopp je odlučio da mora pojačati svoju momčad, a Liverpool je zatim postigao dogovor za Alissona koji ih je koštao 70 milijuna funti iz Rome.

Brazilac je bio ključan u pobjedi Liverpoola u Madridu, ali Karius nije pokazivao znakove gorčine dok je slao poruku za klub.

“Čestitam Liverpoolu”, rekao je Karius. “Stvarno sam sretan zbog svih u klubu i zbog navijača. Zaslužili ste to.”

Liverpool će sada igrati protiv Chelseaja u Superkupu u kolovozu. Utakmica se održava u Istanbulu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!