NaslovnicaVijestiNakon Thiaga, Liverpool dovodi još jedno pojačanje!

Nakon Thiaga, Liverpool dovodi još jedno pojačanje!

Liverpool je već otvorio službene pregovore sa svojom sljedećom transfer metom, samo sat vremena nakon što je potvrdio potpisivanje Thiaga Alcantare.

Prvaci Premier lige objavili su da je Thiago potpisao u petak poslijepodne, tek drugo pojačanje ovog ljeta, nakon višetjednih špekulacija.

Sada Jurgen Klopp želi dodati napadača svom timu kao rezervnu ulogu za svoju prvu trojku Sadia Manea, Mohameda Salaha i Roberta Firmina.

Redsi su povezani sa nekolicinom igrača, ali, prema nekoliko izvora, Wolvesov Diogo Jota im je meta broj jedan, a Fabrizio Romano tvrdi da su razgovori već počeli.

Novinar Atletica Tim Spiers, koji pokriva vijesti Wolvesa, objavio je da je portugalski napadač na pragu odlaska na Anfield za 35 milijuna funti.

23-godišnjak je u engleski klub prešao iz Atletico Madrida u sprnju 2017. godine. To je u početku bio ugovor za posudbu prije nego što je trajno potpisao u siječnju 2018. godine za 14 milijuna eura.

Liverpool u nedelju igra protiv Chelseaja u gostima gdje su favoriti za pobjedu sa koeficijentom od 2.10 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!