NaslovnicaVijestiNakon utakmice protiv Real Madrida, navijači Barcelone se oglasili: "On je precijenjen"

Nakon utakmice protiv Real Madrida, navijači Barcelone se oglasili: “On je precijenjen”

Zanimljivo je da je Barcelona napustila svoju povijesnu strategiju dovođenja mladih igrača u korist više “galatico” pristupa, ali tose nije isplatilo.

Nakon utakmice

Coutinho, Ousmane Dembele i Antoine Griezmann svi su stigli u velikim tranferima, ali nitko od njih se nije istinski etablirao kao zvijezda u klubu, te isplatio u smislu plaćene naknade.

Coutinho sada igra za Bayern, Dembele nikada nije izgledao kao prvi izbor čak i prije ozljede, dok Griemznan barem mora igrati redovito.

Nije jasno je li ga Diego Simeone iscrpio i sav taj talenat iz njega, nedostaje mu samopouzdanja ili jednostavno nije dovoljno dobar, ali sinoć je ponovo bio slab protiv Real Madrida.

Propustio je najbolju priliku u utakmici i neodlučeno je izgledao sa loptom, a navijači su ga ubrzo krenuli ‘pljuvati’.

Jedan navijač je čak rekao da je on precijenjen: “Rekao sam i prije, u njegovim danima sa Atletico Madridom i reći ću to ponovo, Griezmann je precijenjen..”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!