NaslovnicaVijestiNAKON VELIKE ENGLESKE POBJEDE: "Potpišite ovog igrača pod svaku cijenu"

NAKON VELIKE ENGLESKE POBJEDE: “Potpišite ovog igrača pod svaku cijenu”

Nakon velike Engleske pobjede! Engleska je u petak navečer ostvarila laganu pobjedu protiv Češke, dok je ekipa Gareth Southgatea dobila svoju prvu utakmicu u kvalifikacijama za Euro 2020.

Nakon velike Engleske

Golovi Harry Kanea, Raheema Sterlinga (x3) i autogola Tomasa Kalasa su donijeli Engleskoj pobjedo od 5-0 protiv Češke na Wembleyu i sada su oni na vrhu skupine A.

Bio je to odličan nastup Engleske, sa velikim brojem mladih zvijezda koje su tijekom te noći imale iznimno impresivne nastupe.

Jedan od tih mladih igrača bio je Jadon Sancho iz Borussije Dortmund, koji je u petak navečer odigrao nevjerojatno, što je učvrstilo njeogvo mjesto kao jedne od najperspektivnijih europskih zvijezda.

18-godišnjak je asistirao Sterlingu za njegov prvi gol, a krilni igrač je bio konstantna prijetnja na desnoj strani tijekom cijelih 90 minuta susreta.

Sancho je bio toliko dobar u ovoj utakmici da je nekoliko navijača iz Manchester Uniteda čak otišlo na Twitter kako bi pozvali svoj klub da dovede engleskog internacionalca.

Nakon što je već igrao za Manchester City za vrijeme svoje karijere, ostaje da se vidi da li će Sancho biti otvoren za prelazak u njihove najveće rivale.

Međutim, to nije ublažilo duh navijača Uniteda, koji očajnički žele vidjeti kako njihov klub potpisuje ovog igrača. Pogledajte neke od objava na Twitteru ispod.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!