NaslovnicaVijestiNAKON ZATVARANJA PRIJELAZNOG ROKA, SVE IZAŠLO NA VIDJELO: Evo zašto je propao...

NAKON ZATVARANJA PRIJELAZNOG ROKA, SVE IZAŠLO NA VIDJELO: Evo zašto je propao transfer Neymara u Barcelonu!

Poticaj Barcelone da se ovog ljeta potpiše krilni igrač PSG-a je propao, nakon što je Ousmane Dembele odbio prelazak na Park Prinčeva.

NAKON ZATVARANJA

Utrka za Neymara u La Ligi je bila glavna priča ovog ljeta, ali razgovori su se na kraju prekinuli pred sami kraj prijelaznog roka, nakon što Barcelona nije mogla ponuditi zadovoljavajuću ponudu.

Barcelona je istražila brojne potencijalne dogovore koji su uključivali novac i igrače za Neymara, uključujući Ivan Rakitića, Jean-Claira Todiba i Dembela. Međutim, kako piše Independent, taj transfer je propao zbog odlučnosti Dembelea da ne napusti Nou Camp.

Vjeruje se da su i Rakitić i Todibo pristali na dogovor, ali Dembele nije. Znajući koliko je on važan za transferm, vjeruje se kako su Dembeleovi predstavnici tražili smiješne finansijske uvjete koje ni PSG ni Barcelona nisu bili spremni prihvatiti.

Kao rezultat toga, razgovori su propali i Neymar će ostati u PSG-u barem još jednu sezonu.

To je neslavni zaključak jedne od najvećih priča o transferima u povijesti. Interes Barcelone za vraćanje Neymara u klub je naizgled nestao, a L’Equipe vjeruje da je upravo Lionel Messi započeo sve.

Vjeruje se da su Messi i Neymar ostali bliski nakon burnog odlaska Brazilca sa Nou Campa 2017. godine, a Neymar je Messiju rekao da se umorio od života u Parizu.

Kao rezultat toga, Argentinac mu je odgovorio sa porukom koja je glasila: “Trebamo te kako bi ponovo osvojili Ligu prvaka.”

Messi je potom istom porukom otišao do čelnika Barcelone, dok je Neymar ostao uvjeren da bi mu najbolje bilo da se vrati u Barcelonu. Uslijedila je nevjerojatno složena, transfer saga, ali na kraju se ništa nije dogodilo.

S obzirom na sve što se dogodilo, čini se da će Barcelona ponovo sljedećeg ljeta da juriša za Neymarom, no možda će se suočiti sa konkurencijom iz Madrida.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!