NaslovnicaVijestiNAKON ZAVRŠETKA PRIJELAZNOG ROKA: Evo kako Real Madrid izgledati u novoj sezoni!

NAKON ZAVRŠETKA PRIJELAZNOG ROKA: Evo kako Real Madrid izgledati u novoj sezoni!

Nakon završetka prijelaznog roka, Evo kako će Real Madrid izgledati u novoj sezoni. Možemo slobodno reći da Real Madridov ljetni prijelazni rok nije bio baš onakav kakavog bi većina navijača željela.

Nakon završetka

S klubom koji je prodao Cristiana Ronalda u Juventus, očigledno je trebao dovesti zamjenu za njega, ako žele da se natječu za prestižne trofeje i ove sezone.

Potpisivanje zvijezde kao što je Mohamed Salah ili Eden hazard bi omogućilo klubu idealnu zamjenu za Portugalca, ali klub nije uspio dovesti niti jedno veliko ime.

[su_bet365_100bonus]

Real Madrid je povećao svoje mogućnosti u drugim područjima, no unatoč tome, njihovi navijači su nezadovoljni zbog nesposobnosti kluba da zamijeni Cristiana Ronalda.

Dakle, nakon njihovih transfernih aktivnosti ovog ljeta, odlučili smo vidjeti kako će Los Blancosi izgledati u novoj sezoni.

Obrana

Real je potpisao Thibaut Courtoisa iz Chelseaja za 35 milijuna eura, čini se da će klub imati dva svjetska vratara koji će se morati boriti za mjesto u timu.

Sergio Ramos, Raphael Varane i Marcelo su jedni od najboljih igrača na svijetu na svojim pozicijama, pa bi bilo veliko iznenađenje vidjeti bilo kojeg od ove trojice na klupi ove sezone.

Jedno mjesto u Realovoj obrani za koje će se boriti nekoliko igrača će biti pozicija desnog beka.

Alvaro Odriozola se ovog ljeta pridružio klubu za 40 milijuna eura piše Daily Mail, a izgleda da bi mogao da se bori protiv Dani Carvajala za tu poziciju.

Vezni red

Julen Lopetegui nije uspio dovesti ozbiljnu kvalitetu u vezni red ovog ljeta, tako da uopće nije iznenađenje što će klub zadržati svoj trio svjetske klase na toj poziciji.

Luka Modrić i Toni Kroos su dva najbolja igrača svijeta na svojim pozicijama.

Casemiro je, kao Kroos i Modrić, jedan od najtalentiranijih igrača na svijetu na svojoj poziciji.

Napad

Sad Ronaldom koji je sada otišao, čini se da se pozicija otvorila na lijevom krilu Real Madrida, koju će popuniti mladi Vicinius Junior u budućnosti.

18-godišnjak se pridružio klubu u dogovoru vrijednom 43 milijuna funti, piše BBC, a nastupima u pred sezone je definitivno izgledao kao zvijezda u usponu.

Čini se da bi ova sezona mogla biti prerano za Viniciusa, tako da očekujte Isca ili Asensija da zamijene Ronalda na toj lijevoj strani u napadu Reala ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Gareth Bale je je jedan od najboljih igrača diljem svijeta, tako da bi bilo veliko iznenađenje vidjeti bilo kojeg drugog igrača u prvoj postavi.

Jedan igrač koji bi mogao biti pod prijetnjom je Karim Benzema, koji je proteklih nekoliko godina bio u sjeni bivšeg sebe.

Klub je potpisao Mariano Diaza iz Lyona za oko 36 milijuna eura, tako da vjerujemo da bi Benzema mogao igrati sve manje i manje ove sezone.

Realov tim na papiru izgleda slabiji bez velikog Cristiana Ronalda u njemu, no sa klubom koji je podigao ukupnu kvalitetu svoje momčadi ove sezone, izgleda kao da se pripremaju za borbu u svim mogućim natjecanjima ove sezone.

Obrana kluba ostaje jedna od najboljih na svijetu, osobito nakon što su doveli Odriozolu i Courtoisa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Realov vezni red je godinama kvalitetan i zasigurno izgleda kao da će i ovaj put biti isti.

Napad Los Blancosa izgleda nešto manje opasno bez Ronalda, no Mariano je pojačanje koje bi klubu trebalo dati više opcija u napadu, jer žele da igraju u Ligi prvaka baš kao što su to radili i prošle godine. Da li ovaj tim može osvojiti nešto ove sezone?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!