NaslovnicaVijestiNAPISAO I OPORUKU: Virgil van Dijk mislio da će umrijeti 2012. godine!

NAPISAO I OPORUKU: Virgil van Dijk mislio da će umrijeti 2012. godine!

Zvijezdi Liverpoola i jednom od najboljih defanzivaca na svijetu Virgilu van Dijku prijetila je smrt 2012. godine, otkrio je jedan od njegovih bivših trenera. Nizozemac je u to vrijeme imao samo 20 godina i igrao je za Groningen. Međutim, njegova karijera, i što je još više zabrinjavajuće, njegov život, bili su ugroženi nakon što je dobio vrlo ozbiljnu bolest.

Van Dijku prijetila smrt

Naime, on se razbolio nakon jedne utakmice u nizozemskom prvenstvu, i svi su smatrali kako je u pitanju bila obična mučnina, ali kasnije se ispostavilo kako je imao upalu slijepog crijeva, peritonitis i infekciju bubrega.

Tadašnji rezervni trener Groningena Dick Lukkien je u intervjuu za FourFourTwo rekao: “Virgil je bio bolestan, ali nismo znali o čemu je riječ. Isprva smo mislili da ima gripu. Bio je kod kuće nekoliko dana i imao je velike bolove. Otišao je u lokalnu bolnicu, ali nisu mogli pronaći ništa, pa su ga opet poslali kući.”

“Bol se zatim pogoršala i kada ga je majka posjetila, shvatila je koliko je situacija loša. Odvela ga je u drugu bolnicu, nakon čega mu je ukazana pomoć. Bio sam šokiran. Kada se vratio u klub, uspio se brzo oporaviti.”

Van Dijk je bio primoran ići na operaciju koja mu je spasila život, te je propustio posljednja dva mjeseca te sezone. Došlo je do te točke da je čak napisao i oporuku kako bi financijski zbrinuo svoju majku u slučaju najgoreg. Nakon oporavka je rekao: “Još uvijek se sjećam kako sam ležao u tom krevetu. Jedino što sam mogao vidjeti su bile cijevi koje su vidjele iznad mene. Tijelo mi je bilo slomljeno i nisam mogao ništa učiniti.”

“U tom trenutku, kroz glavu su mi prolazili najgori scenariji. Moj život je bio u opasnosti. Sa majkom sam se molio Bogu i pričali smo o svemu. U jednom trenutku sam morao potpisati neke papire, kao neka vrsta testamenta. Da sam umro, dio novca bi otišao njoj. Naravno, nitko nije želio o tome razgovarati, ali morali smo to učiniti.”

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!