NaslovnicaVijestiNapoli dovodi VELIKO POJAČANJE: Na ljeto bi Hamšika mogao zamjeniti...

Napoli dovodi VELIKO POJAČANJE: Na ljeto bi Hamšika mogao zamjeniti…

Ekipa Napolija je već dugi niz godina druga najbolja ekipa u Italiji. Neprokosnoven je naravno Juventus, a u gradu sa juga Italije to žele promjeniti. Predsjednik kluba De Laurentis najavljuje velika pojačanja.

Napoli stopirao transfer Hamšika u Kinu

U trenutnoj drugoplasiranoj Serie A – koja iza Juventusa zaostaje čak 14 poena te su već digli ruke od titule,  razmišljaju o sljedećoj sezoni. Čini se da će dobiti značajana pojačanje prije početka naredne sezone.

BIVŠI SUIGRAČ OTKRIO: Evo koliko je Ronaldo bio posvećen nogometu na početku karijere!

Prema Gazzetta dello Sportu, zvijezda Bayerne James Rodriguez je blizu transfera u Napoli iz Real Madrida. Bavarci ne bi trebali odkupiti njegov ugovor a sve izglednije je da za Kolumbijca nema budućnosti ni u Madridu.  Tu priliku bi trbao iskoristiti Napoli, koji u Rodriguezu vide idealnu zamjenu za legendu kluba Mareka Hamšika, koji je otišao u Kinu u zimskom transfer roku.

Kao što je najavio prvi čovjek kluba Aurelio De Laurentis, klub će na ljeto dovesti dva do tri vrhunska igrača. James bi mogao biti jedan od njih. Napoli trenutno ima odlično finansijsko stanje u vrhu su italijanskog nogometa već godinama, nisu trošili mnogo na nova pojačanja a kasu su napunili prodajom Slovaka.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!