NaslovnicaVijestiNapoli odbio čak 110 milijuna eura za Koulibalyja od PL tima!

Napoli odbio čak 110 milijuna eura za Koulibalyja od PL tima!

Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je kako je odbio ponudu od čak 110 milijuna eura za Koulibalyja od jednog tima iz engleske Premier lige!

De Laurentis je pričao i krajem prethodne godine da je odbio 100 miliona za snažnog štopera od “jednog premijerligaškog kluba”, a prema navodima to je bio Manchester United.

Gazzetta delo Sport prenosi da je ekipa Ole Gunnara Solskjaera ponovo “zagrizla” za nekadašnjeg igrača Genka, kao i da norveški menadžer dijeli stav svog prethodnika Josea Mourinha da je Koulibaly savršen čovjek za sistem “Crvenih vragova.”

Tim iz Manchestera možda će morati da sačeka jun 2020. godine kada se u Koulibalyjevom ugovoru aktivira klauzula prema kojoj kupac može da dođe do njegovih usluga ukoliko plati 150 milijuna eura.

Koulibaly je nakon još jedne veoma dobre sezone proglašen za defanzivca godine u Serie A za sezonu 2018/2019.

Koulibaly ima 27 godina, visok je 195 centimetara, a prije Napolija igrao je za Genk i Metz, čiju je omladinsku školu prošao. Za nacionalni tim Senegala odigrao je 32 utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!