NaslovnicaVijestiNapoli se suočava s ozbiljnim problemima uoči četvrtfinala Lige prvaka

Napoli se suočava s ozbiljnim problemima uoči četvrtfinala Lige prvaka

Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, je izjavio da Victor Osimhen neće biti spreman za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. U četvrtfinalu, vodeća momčad Serie A igra protiv Milana, a pobjednik tog susreta će se boriti u polufinalu protiv boljeg između Intera i Benfice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


La Repubblica prenosi informaciju o problemima Napolija uoči četvrtfinala Lige prvaka, navodeći izjavu predsjednika kluba Aurelia De Laurentiisa. Prema citatu, Victor Osimhen neće biti u stanju igrati u prvoj utakmici, no nadaju se da će se oporaviti i biti spreman za uzvratnu utakmicu koja će se odigrati na stadionu Maradona sljedećeg utorka.

Nakon što se ozlijedio igrajući za Nigeriju tijekom reprezentativnog tjedna, Victor Osimhen nije bio u stanju igrati na dvije prvenstvene utakmice Napolija, protiv Milana i Leccea. Sada će također morati propustiti iduću utakmicu protiv Milana, koja ima veći značaj. Iako je Napoli gotovo osigurao naslov talijanskog prvaka, Osimhenova odsutnost bi mogla biti ključna u Ligi prvaka. Nigerijac je trenutno vodeći strijelac Serie A.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!