NaslovnicaVijestiNAPUŠTA OLD TRAFFORD!? Evo u koji klub želi otići Alexis Sanchez u...

NAPUŠTA OLD TRAFFORD!? Evo u koji klub želi otići Alexis Sanchez u zimskom prelaznom roku!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda su spremni prodati jednu od najvećih zvijezda u zimskom prelaznom roku, a riječ je o Alexisu Sanchezu, koji navodno želi karijeru nastaviti u redovima francuskog giganta Paris Saint-Germaina.

Sanchez želi u PSG

Čileanski reprezentativac je na Old Trafford stigao početkom ove godine iz Arsenala, kao direktna zamjena za Henrikha Mkhitaryana, koji je otišao u London.

[su_bet365_koeficijenti]

On trenutno zarađuje nevjerovatnih 400,000 funti tjedno u dresu ‘Crvenih vragova’, ali tu cifru ne opravdama na terenu, s obzirom da je postigao tek četiri gola na ukupno 26 nastupa u svim takmičenjima. Pored toga, navodno je i u svađi sa trenerom Joseom Mourinhom, koji ga u posljednjih nekoliko tjedana nije ni uvrštavao na listu pozvanih igrača za utakmice. 29-godišnjak je već u prošlom zimskom prelaznom roku želio otići u Paris Saint-Germain, ali Parižani nisu mogli poslati ponudu za njega zbog financijskog fair-playa, nakon što su potrošili ogromne cifre na transfere Neymara i Kyliana Mbappea.

Međutim, kako pišu engleske novine Mirror, predstavnici Čileanca trenutno ponovo razmatraju mogućnost transfera na Park prinčeva, a u Unitedu ne bi imali ništa protiv toga. Glavni problem kada je u pitanju njegova prodaja je velika plata koju zarađuje, a PSG je jedan od malog broja klubova koji bi mu mogli ponuditi sličnu cifru.

Sanchez je propustio susret protiv Juventusa ranije ovog tjedna u Ligi prvaka zbog navodne povrede, te nije poznato da li će nastupiti u nedjelju protiv Evertona. ‘Crveni vragovi’ su u utorak poraženi rezultatom 1-0, a jedini gol na utakmici je postigao Paulo Dybala. To je timu Josea Mourinha bio čak treći poraz u posljednjih šest utakmica, u kojima su slavili samo jednom, te dva puta odigrali neriješeno. Trenutno se nalaze na razočaravajućem desetom mjestu u Premier ligi sa samo 14 osvojenih bodova nakon devet odigranih kola, već devet manje od vodećeg Manchester Cityja, te drugoplasiranog Liverpoola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!