NaslovnicaVijestiNAPUŠTA OLD TRAFFORD: Napoli i Inter se uključili u utrku za dovođenje...

NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Napoli i Inter se uključili u utrku za dovođenje defanzivca Manchester Uniteda!

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, defanzivac Manchester Uniteda Matteo Darmian će po svemu sudeći ovog ljeta napustiti redove engleskog velikana, te se vratiti u Seriju A.

Darmian se vraća u Seriju A

Navodno, pored Juventusa, koji je već duže vrijeme zainteresovan za njega, u utrku za njegovo dovođenje uključila su se još dva velikana, a u pitanju su Napoli i Inter.

[su_games]

Ipak, iako ga žele dovesti, on je svima njima plan B, odnosno alternativa. Interu je prva opcija desni bek Atletico Madrida i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, Juventus će u slučaju odlaska Alexa Sandra prvo pokušati dovesti Marcela, dok Napolijeva prva opcija je zvijezda PSV-a i reprezentativac Kolumbije Santiago Arias.

U međuvremenu, Darmian trenutno pregovara sa čelnicima Manchester Uniteda oko mogućeg ostanka na Old Traffordu. Međutim, teško da će se to dogoditi, s obzirom da nije u planovima Josea Mourinha za sljedeću sezonu. Pored toga, trenutni ugovor mu ističe sljedećeg ljeta, te ‘Crveni vragovi’ žele dobiti nešto novca od njegovog odlaska.

On je u klub stigao u ljeto 2015. godine iz Torina za 18 miliona eura, a u prethodne tri sezone skupio je ukupno 85 nastupa, te postigao šest golova i podijelio 11 asistencija, od čega je prošle sezone nastupio u tek 17 utakmica. Osim toga, Manchester United je ovog ljeta doveo novu opciju na poziciji desnog beka, a riječ je o 19-godišnjem Diogu Dalotu, koji je stigao iz Porta za 22 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!