NaslovnicaVijestiNapuštaju London?! Da li će Chelsea u narednim danima ostati bez čak...

Napuštaju London?! Da li će Chelsea u narednim danima ostati bez čak dva napadača?!

Chelsea je prošlog tjedna ozvaničio transfer Argentinca Gonzala Higuaina, a njegov dolazak vjerojatno će značiti i odlazak dva igrača iz londonskog kluba.

U Chelseaju će u nastavku sezone sve svoje napadačke nade položiti na Gonzala Higuaina, koji se nakon kompliciranih pregovora prošlog tjedna pridružio iz ekipe Juventusa. Higuain će naslijediti Španjolca Alvara Moratu, koja već putuje u Madrid gdje će biti predstavljen kao novi član Atletica. Dolazak Higuaina također je značio i crveni alarm francuskom reprezentativcu Olivieru Giroudu, koji je priznao da vrlo ozbijno razmišlja o odlasku. Nakon sedam godina igranja u Premier ligi, spreman je vratiti se kući.

“Nikada neću moći zadovoljiti sve. Uvijek ima neke gorčine i frustracije, jer javnost očekuje da napadači isključivo postižu golove. Ja sam četvrti najbolji strijelac u francuskom nogometu i nitko to ne može uzeti od mene. Trener Edena Hazard koristi na poziciji broj devet, što je loše za napadače, ali Eden je ujedno i najbolji igrač s kojim sam ikada igrao ”, rekao je Giroud i dodao.

“Higuainov dolazak baca sjenu na moju budućnost u Chelseaju i nikada nisam zatvorio svoj put natrag u Francusku. Lyon i Marseille su iznimni klubovi, ali ja bih i dalje radije ostao u Premier ligi.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!