NaslovnicaVijestiNarcisiodni potez Sterlinga: Da li je moguće da je ovoliko zaljubljen u...

Narcisiodni potez Sterlinga: Da li je moguće da je ovoliko zaljubljen u sebe?

Da li je moguće da je ovoliko zaljubljen u sebe? Napadač Cityja je ranije priznao da je razočaran sa Liverpoolovim navijačima, jer nisu imali pjesmu koja ga je proslavljala kada je bio na Anfieldu.

Da li je moguće da je ovoliko zaljubljen u sebe

Raheem Sterling uživa u njegovom odnosu sa navijačima Manchester Cityja. 50 miliona funti vrijedan krilni napadač je na Etihad došao iz Liverpoola i od tada igra poprilično dobro.

Sa Manchester Cityjem na vrhu tabele u nekoliko navrata ove sezone uživao je za to vrijeme, Engleska zvijezda misli da navijači trebaju da mu naprave neku pjesmu koja bi ga proslavila.

Međutim, on priznaje da će se Građani morati vratiti na vrh tabele da bi se to dogodilo, a trenutno se nalaze jedan bod iza zajedničkog lidera Leicestera i Arsenala.

Napadač Cityja je ranije priznao da je razočaran sa Liverpoolovim navijačima na Anfieldu, zato što nisu napravili pjesmu koja bi ga proslavila kada je bio tamo.

Trenutno uživa u pohvalama koje dolaze na Etihad za njega, piše Manchester Evening News.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“Navijači bi pjevali moje ime kada smo bili na vrhu tabele”, rekao je Sterling.

“Bio je to prelijep osjećaj. Ali, moramo se vratiti na vrh da bi oni mogli početi ponovo pjevati u moje ime.”

“Nadam se da će se to dogoditi u narednih nekoliko tjedana.”

Uprkos nedosljednosti, Sterling koji ima 21 godinu, je pogodio devet puta otkako je došao u Manchester City sa Anfielda.

“Ako bih morao izabrati jednu stvar, to bi bila činjenica da se još uvijek borimo za sva četiri trofeja.”

“Kada sam došao ovdje znao sam da je ovo veliki klub i da će biti veliki izazov osvojiti što više trofeja i uz dobra ulaganja možemo se boriti za sve njih.”

Sterling će biti dio tima koji će igrati protiv West Hama u subotu koji će biti u potrazi za pobjedom i pritiskom na lidere Arsenal i Leicester.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!