NaslovnicaVijestiNasser Al-Khelaifi pronašao uzrok poraza PSG-a od Reala

Nasser Al-Khelaifi pronašao uzrok poraza PSG-a od Reala

Vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi smatra da je uzrok poraza PSG-a od Reala suđenje na štetu njegovog tima, te da nisu zaslužili poraz u Madridu.

Vlasnik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi istaknuo je da poraz od Reala u Madridu (3:1) nepravedan i iznio primjedbe na račun talijanskog suca Gianluce Rocchija.

Klub iz Pariza, kao i prošle godine poslije eliminacije od Barcelone, ponovno optužuje suca za neuspjeh i zahtjeva reakciju od Europske nogometne unije (UEFA),

“Rezultat nije pravedan, bili smo bolji u drugom poluvremenu i zaslužili da damo gol. Suci su pravile pogreške, Mbappe nije bio u zaleđu u jednoj situaciji, dobili smo dva žuta kartona neopravdano, mislim da su suci pomogle Realu.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Ipak, unatoč tome vjerujem da Realu neće biti lako u Parizu “, rekao je Al-Khelaifi Bein sportu.

Bogati vlasnik podsjetio je kako je prošle godine PSG imao isti tretman protiv Barcelone.

“Umorni smo. Uefa mora nešto napraviti”, rekao je.

U jeku priča o mogućem transferu Neymara u Real Madrid, nakon samo jedne sezone u Parizu od dolaska iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura, prvi čovjek “svetaca” demantira da će brazilski nogometaš promijeniti sredinu.

“Naravno, Neymar će nositi dres PSG-a sljedeću sezonu,” Al-Khelaifi je bio jasan.

Utakmica na Santiago Bernabeu je protekla u obostrano otvorenoj igri s velikim brojem prilika, a aktuelni prvaci Evrope do trijumfa su došli u finišu, nakon preokreta.

[su_watch_live_football]

Parižani su došli u vodstvo u 33. minuti preko Adriena Rabiota, a Real je izjednačio u posljednoj minuti prvog dijela golom Cristiana Ronalda iz penala. Prethodno je u šesnaestercu PSG-a oboren Toni Kroos.

Drugo poluvrijeme donijelo je napade s obje strane, a nešto opasniji bili su gosti koji su propustili nekoliko dobrih prilika za novo vodstvo. Kazna za propuštene šanse uslijedila je u 83. minuti kada Ronaldo postiže svoj drugi pogodak za preokret, a samo tri minute kasnije Marcelo postavlja konačan rezultat 3:1.

Uzvrat osmine Lige prvaka između PSG-a i Reala na programu je 6. ožujka u Parizu na Parku prinčeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!