NaslovnicaVijestiNastavak Serie A pod upitnikom, klubovi prijete štrajkom!

Nastavak Serie A pod upitnikom, klubovi prijete štrajkom!

Iako se činilo da je nastavak Serie A gotovo izvjestan, pod velikim je znakom pitanja, nakon podijeljenog stava klubova u vezi s promijenjenim medicinskim protokolom.

Sporazumom između Vlade i Nogometnog saveza Italije promijenjen je protokol i sada ako se jedan član nekog tima zarazi koronavirusom, čitava ekipa ide u karantenu. Ova promjena ustalasala je javnost, a devet klubova direktno je ustalo protiv ovakve odluke. To su Inter, Milan, Napoli, Fiorentina, Cagliari, Verona, Sampdoria, Atalanta i Genoa, koji su najavili štrajk.

“Ne bih da se prave kontroverze, ali sa ovakvim pravilima nismo u stanju da normalno održimo trening. Tražimo da se izbriše ova promjena, ili nemamo alternativu” rekao je direktor Intera Beppe Marotta.

Protiv izmijenjenog protokola su još i udruge igrača i agenata, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se rješavati situacija u Italiji narednih dana.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!