NaslovnicaVijestiNAVIJAČE TOTTENHAMA UHVATILA PANIKA: Da li ovo znači da Pochettino odlazi u...

NAVIJAČE TOTTENHAMA UHVATILA PANIKA: Da li ovo znači da Pochettino odlazi u Real Madrid?

Navijače Tottenhama uhvatila panika. Da li ovo znači da Pochettino odlazi u Real Madrid? Broj Tottenhamovih navijača je primijetio izuzetan nedostatak menadžera Mauricija Pochettina na slici uz zvijezdu Tottenhama Dele Allija kada je potpisivao novi ugovor.

Navijače Tottenhama

U posljednje je vrijeme postala tradicija da Pochettino uvijek bude prisutan na slikama sa igračima koji potpisuju novi ugovor, na svakoj slici je zagrlio svoje igrače, međutim na jednoj slici ga nema.

Zapravo, skupili smo neke od najboljih u nastavku, sa Allijem koji izgleda pomalo usamljeno na kraju.

[su_bet365_100bonus]

Nismo jedini koji smo primijetili ovu pomalo zabrinjavajuću odluku Spursa ovdje, što naravno dolazi kao špekulacija koja povezuje Pochettina sa Real Madridom.

The Sun je danas izvijestio da je Argentinac sada glavni cilj Reala nakon što je jučer otpušten Julen Lopetegui, koji je bio užasan na klupi Reala nakon što je na ljeto zamijenio Zinedine Zidanea.

[su_bet365_koeficijenti]

Može li Pochettino biti sljedeći menadžer na Bernabeu? Pa, ovi navijači Tottenhama zasigurno misle da bi to mogao biti slučaj, jer je njihov menadžer očito bio prezauzet da bi obavljao svoju uobičajenu stvar i bio uz igrača koji potpisuje novi ugovor sa klubom.

Ispod možete vidjeti par reakcija na ovu situaciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!