NaslovnicaVijestiNAVIJAČI BARCE SAGLASNI: Evo kojeg napadača žele kao zamjenu za Luisa Suareza!

NAVIJAČI BARCE SAGLASNI: Evo kojeg napadača žele kao zamjenu za Luisa Suareza!

Napadač Barcelone Luis Suarez ostat će zapamćen kao jedan od najboljih igrača u povijesti katalonskog kluba. Nakon što je stigao na Camp Nou iz Liverpoola u ljeto 2014. godine za čak 81 milion eura, Urugvajac je igrao jednu od ključnih uloga u osvajanju brojnih titula, uključujući tri La Lige, te jednu Ligu prvaka.

Navijači žele Mbappea umjesto Suareza

U pet sezona, koliko je u klubu, on je odigrao ukupno 231 utakmicu u svim takmičenjima, te postigao 168 golova, i nalazi se na 5. mjestu najboljih strijelaca u povijesti kluba. Ipak, u posljednje vrijeme sve više pokazuje kako je prošlo njegovo vrijeme, te da je možda vrijeme da ode iz kluba.

32-godišnjak ima znatno lošiji omjer postignutih golova i odigranih utakmica ove sezone, s obzirom da je na ukupno 31 utakmici postigao 16 golova, što je i dalje sjajno, ali ni blizu onoga što je uspijevao prethodnih sezona. Navijači kluba su vrlo zabrinuti zbog njegove forme u posljednjih par tjedana, a mnogi smatraju kako bi na kraju sezone trebala stići njegova zamjena. Međutim, koga žele umjesto njega?

Novine Mundo Deportivo su provele anketu u kojoj su pitale navijače španjolskog prvaka ‘koga žele kao zamjenu za Urugvajca’. U izboru su imali 20 napadača, a rezultati su sljedeći: Kylian Mbappe 48%, Harry Kane 14%, Luka Jović 7%, Maxi Gomez 4%, Neymar 4%, Mauro Icardi 3%, Roberto Firmino 3%, Timo Werner 2%, Krzystztof Piatek 2%, Andre Silva 2%, Nicolas Pepe 2% i Antoine Griezmann 2%.

Dakle, većina navijača smatra kako bi čelnici kluba trebali dovesti jednu od najvećih zvijezda Paris Saint-Germaina Kyliana Mbappea. Ipak, teško je za očekivati da će ga Parižani tek tako pustiti, s obzirom da su za njega platili blizu 200 miliona eura, te da igra sjajno otkako je stigao u klub.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!