NaslovnicaVijestiNavijači Chelsea bijesni na svoju zvijezdu: "Odmah ga prodajte Real Madridu!"

Navijači Chelsea bijesni na svoju zvijezdu: “Odmah ga prodajte Real Madridu!”

Chelseaju će uvijek biti teško pobijediti Barcelonu u Ligi prvaka, ali način njihovog ispadanja je ostavio navijače zaprepaštenima i sada preispituju budučnost prvih zvijezda u svom timu.

Navijači Chelsea

Sa pogreškama na kojima se zasnivala njihova izvedba, navijači sada pozivaju na kompletnu obnovu, to jest remont momčadi ovog ljeta, gdje vjeruju da trenutni doprinos igrača na Stamford Bridgeu nema ono potrebno da se bori za trofeje na najvišoj razini ili jednostavno ih ne zanima dovoljno.

Ovo navijači govore sa pravom, jer su se igrači Chelseaja većinu utakmice samo šetkali po terenu dok je Barcelona igrala svoju igru dodavanja.

[su_premierleague]

Sve ove optužbe idu na račun vratara Thibaut Courtoisa nakon utakmice u srijedu navečer, nakon što je Lionel Messi postigao dva gola kroz noge vratara Chelseaja i svi tvrde da je Belgijanac glavni krivac za ta dva gola.

Navijači sada govore da bi bili sretni ako bi Courtois napustio klub na ljetnom prijelazno roku, sa upornim izvješćima koja ga povezuju sa prelaskom u Real Madrid ove sezone.

[su_live_koeficijenti]

Thibaut Courtois je 2012/13 i 2013/14 proveo na podubi u Atletico Madridu i tamo se dokazao kao jedan od najboljih golmana na svijetu, što je također uradio kada se vratio u Chelsea, ali u posljednje vrijeme cijela ekipa nije baš u najboljoj formi.

Jesu li navijači Chelseaja previše oštri prema Thibaut Courtoisu? Ili je zaista njegovo vrijeme na Stamford Bridgeu gotovo? Evo što kažu vjerni navijači Plavaca na društvenim mrežama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!