NaslovnicaVijestiNavijači Espanyola sinoć krenuli u obračun s igračima Barcelone, suprotstavila im se...

Navijači Espanyola sinoć krenuli u obračun s igračima Barcelone, suprotstavila im se dva igrača

Navijači Espanyola sinoć su s tribina upali na teren i započeli obračun s igračima gradskog rivala Barcelone u trenutku kada su slavili naslov prvaka. Sukob se nakratko nastavio u tunelu, a nakon toga u svlačionici je uslijedilo još jedno veliko slavlje.

Igrači Barcelone pobjegli su s terena u tunel i činilo se da su se spasili od navijača gradskog rivala, no neki su se huligani ipak probili do tunela, gdje su im “na crtu” stala dvojica igrača Barcelone – Sergio Busquets i Marcos Alonso.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kad su vidjeli kako su se njihovi suigrači hrabro suprotstavili huliganima, koji se unatoč ulasku u tunel ipak nisu uspjeli probiti pored velikog broja zaštitara, ostali igrači Barcelone također su stali uz Busquetsa i Alonsa, no sve je vrlo brzo završilo i incident se smirio bez izravnog fizičkog kontakta dviju strana.

Nakon svega, slavlje igrača Barcelone nastavilo se u svlačionici gdje im se pridružio predsjednik i prvi čovjek kluba Joan Laporta oko kojeg su se okupili svi igrači i s kojim su zajedno proslavili naslov prvaka.

Barcelona je tako došla do svog 27. naslova prvaka Španjolske i sada u tom segmentu zaostaje osam naslova za Realom. Madridski klub osvojio je rekordnih 35 naslova prvaka Španjolske.

Posljednji put Barca je bila prvak 2019. U sljedeće tri sezone Real je dva puta bio najbolja momčad Španjolske, dok je Atletico iznenadio dva velikana i osvojio naslov 2021. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!