NaslovnicaVijestiNAVIJAČI IZGLASALI: Evo tko je najpodcjenjeniji igrač u ligama petice!

NAVIJAČI IZGLASALI: Evo tko je najpodcjenjeniji igrač u ligama petice!

Rasprava o tome tko su podcijenjeni i precijenjeni igrači u svijetu nogometa često znaju biti jako kontroverzne. Možete biti jedan od najboljih igrača na svijetu, ali ukoliko vas većina navijača previše hvali i pretjeruje, i dalje ste precijenjeni.

Benzema najpodcjenjeniji igrač

Slično tome, možete biti i vrlo dobar igrač, koji zbog manjka pohvala i interesa navijača ne dobija pažnju koju zaslužuje, te se smatra podcijenjenim. Uspoređivanje igrača je tako jedna od najsubjektivnijih stvari, jer na kraju dana, svako ima svoje osobno mišljenje o određenom igraču.

Međutim, to ne znači da se sva ta mišljenja ne mogu objediniti na jednom mjestu, a španjolske novine Marca odlučile su malo pažnje posvetiti onoj kategoriji podcijenjenih igrača u današnjem nogometu. Ono što ih je inspiriralo u tome je izjava trenera Paris Saint-Germaina Thomasa Tuchela, koji je uputio velike pohvale na račun napadača Real Madrida Karima Benzeme, za kojeg vjeruje kako ne dobija zasluge koje mu pripadaju.

On je pred večerašnji susret protiv ‘kraljevskog’ kluba rekao: “Benzema je jedan od najpodcijenjenijih igrača na svijetu. Vidjeli smo kako je igrao protiv Levantea i on je strašan igrač, vrhunska klasa. Teško je čuvati ga, jer ne igra samo kao standardna devetka, kreće se svugdje po terenu. Imam osjećaj kao da je u Real Madridu 25 godina.”

U Marci su tako odlučili izabrati 10 igrača iz najvećih europskih klubova i prepustiti čitateljima da odluče po kojem rasporedu ih poredati. Na kraju je upravo Benzema osvojio prvo mjesto, te titulu najpodcijenjenijeg od svih, a cijelu listu pogledajte ispod.

10. Cesar Azpilicueta (Chelsea) – 129 glasova
9. Fabinho (Liverpool) – 184 glasa
8. Paco Alcacer (Borussia Dortmund) – 206 glasova
7. Sergio Busquets (Barcelona) – 213 glasova
6. Axel Witsel (Borussia Dortmund) – 214 glasova
5. Roberto Firmino (Liverpool) – 323 glasa
4. Bernardo Silva (Manchester City) – 385 glasova
3. Jan Oblak (Atletico Madrid) – 397 glasova
2. N’Golo Kante (Chelsea) – 427 glasova
1. Karim Benzema (Real Madrid) – 623 glasa

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!