NaslovnicaVijestiNavijači Juventusa OGORČENI: Ovo će biti novo ime Juventusa na FIFA-i i...

Navijači Juventusa OGORČENI: Ovo će biti novo ime Juventusa na FIFA-i i ovako će im izgledati dresovi

Juventus će od iduće sezone ponovo surađivati ​​s Konamijem, što će imati značajne posljedice. Računarska igrica FIFA, koja se već dugi niz godina smatra najboljom i najpopularnijom među ljubiteljima ove vrste nogometne zabave, alagano gubi primat a PES je ponovo sustiže.

Juventus ima plan

Japanska kompanija Konami, sa svojom najnovijom igrom eFootball PES 2020 koja će biti objavljena u rujnu, izazvala je mnogo uzbuđenja među ljubiteljima takvih igara. Konami je potpisao ugovor sa Juventusom te im  zajamčio prava na korištenje imena i dresova kluba.

REAL MADRID IPAK ODUSTAJE OD POGBE: Cijena od 180 milijuna funti je prevelika – pronašli jeftiniju alternativu u Londonu!

EA Sports, koji proizvodi FIFA-u, neće moći koristiti ime Juventusa u svojoj sljedećoj verziji, te će navijači trenutnog talijanskog prvaka moći igrati s ekipom pod imenom Piemonte Calcio. Fifa neće moći koristiti trenutne dresove Stare dame, domaće utakmice neće se igrati na stadionu Allianz, a dresovi neće moći biti iz kombinacije crne i bijele boje. Dobra vijest je, barem, da će igrači starih  zadržati prava imena.

Konami je također potpisao ugovor s mnogim drugim europskim gigantima, uključujući Manchester United, Arsenal i Bayern, ali to nije ekskluzivna suradnja, što znači da Fifa može koristiti prava imena za te klubove.

Nakon par godina provedenih u sjeni FIFA-e, PES se ponovo vraća na velika vrata.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!